Vásárlási feltételek

A megrendelt kiadványok átvételi módját a Vásárló dönti el. Választhat a személyes átvétel, a Pick Pack Csomagpontra történő kiszállítás és a postai kézbesítés között.

A szállítási és kézbesítési díj a Vásárló költsége.

Személyes átvétel Budapesten

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a személyes átvétel szünetel.

PickPackPonton keresztül történő szállítás és a postai kézbesítés a vásárlási feltételekben leírtak alapján folyamatos.

Megértésüket köszönjük.

Pick Pack csomagátvételi pont

Az ország számos városában megtalálható 226 Pick Pack Pont csomagpontok (Inmedio és Relay hírlapüzletek) segítségével személyesen veheti át a kiadótól megrendelt csomagját.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor E-mailben értesítjük Önt. Az értesítést követően 5 munkanapon belül veheti fel csomagját az Ön által kiválasztott Pick Pack pontban, az üzletek nyitva tartási ideje alatt, akár a hét minden napján. A csomagok így egyes helyeken szombaton és vasárnap is átvehetőek. A személyes átvétel gyors, kényelmes, továbbá a készpénzes fizetés mellett lehetősége van a bankkártyával történő fizetésre is.

Megrendeléskor az átvétel módjai közül válassza a „Pick Pack Pontban való átvétel” opciót, a „Megrendelés” ablakban pedig tüntesse fel az Önnek legmegfelelőbb Pick Pack Pontot.

A Pick Pack Pontok listája itt tekinthető meg.

A Pick Pack Pontban való átvétel díja
A megrendelt kiadványt a rendelést követő 5-7 munkanapon belül tudjuk országos csomagpontjainkba eljuttatni. A személyes átvétel díja a megrendelés összegétől függ:

  • 1 – 20.000 Ft között – 1.500 Ft;
  • 20.000 Ft feletti rendelés esetén a Csomagpontban való átvétel ingyenes.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki a rendeléséről szóló visszaigazoló e-mailt.

Postai Kézbesítés

Megrendelést csak belföldi postacímre tudunk teljesíteni! A postai kézbesítés munkanapokon 8.00-17.00 között várható. Ennél közelebbről nem behatárolható a kézbesítés időpontja, ezért kérjük olyan szállítási címet válasszon, ahol ebben az időszakban biztosan elérhető.

Postai szállítási feltételek országosan
A megrendelt kiadványt a fizetési teljesítést követő 3-5 munkanapon belül tudjuk eljuttatni. A kézbesítés díja a megrendelés összegétől függ:

  • 1 – 2.700 Ft között – 1.100Ft;
  • 2.701 – 8.000 Ft között – 1.900 Ft;
  • 8.001 – 25.000 Ft között – 2.500 Ft;
  • 25.000 Ft feletti rendelés esetén a kézbesítés díja ingyenes.
Fizetési módok

A fizetés a szállítástól függően a következőképpen történik:

  • budapesti, személyes átvételkor készpénzben;
  • személyes átvételkor Pick Pack csomagátvételi ponton készpénzben vagy bankkártyával;
  • postai kézbesítés esetén előre, a Kapcsolat menüpontban feltüntetett bankszámlára történő befizetéssel vagy utalással.

Fontos: átutalásos számlát kizárólag oktatási intézmények részére tudunk biztosítani, ilyenkor kérjük
a megjegyzés rovatban jelezzék ezen szándékukat.